Bedrijfsinfo-De Bloembol -De Bloembol Uw online winkel voor bloembollen.

Bloembollenwebshop debloembol.nl online sinds 1999

De oorsprong van onze, nog steeds een familiebedrijf, bloembollenhandel gaat drie generaties terug, als bloembollenkwekerij met bloembolllenhandel en bloembollenexport gevestigd in Breezand. Vijftien jaar geleden kreeg Gertjan de Waard een goed idee. Grootgebracht met liefde voor bloembollen door zijn enthousiaste opa en voorzichtig begonnen in de particuliere handel van bloembollen zou online bloembollen verkopen via een webshop de volgende stap moeten worden. Zo gezegd zo gedaan.

Met vallen en opstaan gegroeid tot waar we nu zijn is de bloembollenwebwinkel debloembol.nl inmiddels al jaren een vertrouwd adres voor de echte bloembollen- en tuinliefhebbers. Gertjan werkt al lange tijd met een vaste kern van leveranciers om u een hoogwaardig assortiment bloembollen en een prettig toegankelijke webshop te bieden. We hebben aan duizenden (tevreden) klanten bloembollen mogen leveren en daar zijn we trots op!

Onze sterke punten:

  • Topkwaliteit
  • Grootste bolmaat
  • Unieke collectie
  • Bloeigarantie
  • Veilig betalen
 

Contactgegevens:

debloembol.nl
Keldercroftlaan 14
1851 VH Heiloo, Holland
085 8785397 (Onze klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00)

Stuur ons een bericht, klik hier

RABOBANK: 1178.93.013
IBAN : NL36 RABO 0117 8930 13
BIC : RABONL2U

De bloembol.nl is onderdeel van bollen en knollen ingeschreven bij de kamer van koophandel Alkmaar onder nummer 37121115 .